πŸŽ‰ ActieΒ augustus:Β 30% korting op al onze diensten!

Reviews

We vragen onze klanten om ons te beoordelen nadat een van onze experts langs is geweest

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 27 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

We vragen onze klanten om ons te beoordelen nadat een van onze experts langs is geweest

Gewoon top service!

Rated 5 out of 5
maart 28, 2022

Mijn zetel was 20 jaar oud en echt vuil! Maar het was een dure Zetel en mooi van model in leer/daim! Mijn zetel is dankzij jullie gewoon weer als nieuw! Zeer vlotte en correcte service!

Ellen B

Zeer professioneel

Rated 5 out of 5
maart 25, 2022

Bank laten reinigen,ik kon mijn ogen niet geloven. Natuurlijk had ik de voor en na foto’s van anderen bekeken, maar eerst zien en dan geloven. Het is echt waar! Hij is weer als nieuw. Super tevreden, echt een aanrader!!

Dilara

Communicatie

Rated 5 out of 5
maart 20, 2022

Wat een verademing.
Deze jongens weten wat communiceren is, korte snelle lijnen en geen bullshit.
Alles keurig uitgevoerd en kan werkelijk geen enkel minpunt noemen terwijl ik vaak als kritisch bestempeld wordt..
Een aanrader voor iedereen.

John M

Vakwerk

Rated 5 out of 5
maart 19, 2022

De bank gisteren laten reinigen deze is als nieuw, Denzel is heel aardig en klantvriendelijk.

Bregje I

Bank reinigen

Rated 5 out of 5
maart 18, 2022

Onze hoekbank laten reinigen door Denzel en het resultaat is SUPER! Hij ziet en ruikt er weer als nieuw uit….

Claudia W

Bank en vloerkleed laten reinigen

Rated 5 out of 5
maart 14, 2022

Bank en vloerkleed laten reinigen.
Heel netjes en professioneel gedaan!
Hele nette werknemer, Denzel, hij neemt rustig de tijd om alles uit te leggen.
Eindresultaat is top!

Miranda

Snelle communicatie

Rated 5 out of 5
maart 11, 2022

Snelle communicatie via WhatsApp en ook dezelfde week n afspraak. Onze bank (na 2 baby’s) is weer als nieuw! Thanks

Sanne

Super geregeld!

Rated 5 out of 5
maart 9, 2022

Goede en snelle communicatie en weer een vlekvrije fris ruikende bank.
Top gedaan door Denzel!
Een aanrader.

Esther

GOEDE SERVICE

Rated 5 out of 5
maart 4, 2022

Bankstel laten reinigen en hij is weer zo goed als nieuw.
Heel vriendelijke werkkracht.
Top

Myriam C

Blij mee!

Rated 5 out of 5
februari 28, 2022

Bankstel en loungeset laten reinigen, en hier werd echt ruim de tijd voor genomen om dit grondig te doen. Resultaat is er ook naar! Weer zo goed als nieuw en heel blij me. Zou het zo weer laten doen als dit weer nodig is.

Stefan

Goede service

Rated 5 out of 5
februari 27, 2022

Wij hebben onze bank en kleed laten reinigen. Er werd erg snel gereageerd en in dezelfde week konden we al geholpen worden. Ik had aangegeven dat mijn zoontje op tijd naar bed moest en zijn zelfs daarvoor eerder langs gekomen.

Patricia

Prima resultaat

Rated 5 out of 5
februari 26, 2022

Erg tevreden met het resultaat

Jack

Heel tevreden en gelukkige klanten!

Rated 5 out of 5
februari 23, 2022

Vlotte, snelle EN prijselijke service!
Denzel is een toppertje!
Bedankt om ons zo snel te helpen!

Annemie K

Weer een schone bank!

Rated 4 out of 5
februari 21, 2022

Denzel heeft bij ons bank schoongemaakt.
Hij is weer top! Naar 12 uur droog 😁
Snel en betaalbaar.
Tot volgende keer.

Wioletta

prima werk

Rated 5 out of 5
februari 21, 2022

Denzel heeft bij mij de bank en een kleed gereinigd.
prima kerel en dito werk. De bank is wel 2 dagen vochtig gebleven, maar het resultaat is prima!!

Sjef V

Super tevreden

Rated 5 out of 5
februari 19, 2022

Denzel heeft gisteren bij ons in Belgie langsgeweest. Zeer vriendelijke, vlotte en aangename man met kennis van zaken Perfect uitgevoerd, onze bank kan er weer tegen voor enkele jaartjes. We waren er in het begin wat sceptisch tegen, maar zeer vlotte communicatie en uitvoering. Zeer groot verschil met voor de reiniging. Dikke aanrader dus !!!

Verwilligen D

Bank reinigen

Rated 5 out of 5
februari 17, 2022

Super goede en snelle communicatie. Onze bank ziet er weer als nieuw uit! Mijn complimenten.

Joan

Mooi resultaat

Rated 5 out of 5
februari 7, 2022

Afgelopen week mijn bank laten reinigen door MeubelReinigen.com, super professioneel bedrijf! Heel erg mooi resultaat behaald en mijn bank is weer super schoon. Vriendelijke medewerkers, hele snelle service via WhatsApp en alles duidelijk doordat ze een All-in prijs geven zonder extra kosten of kosten achteraf. Bedankt!!

Dennis

Bank heeft een 2de leven gekregen!

Rated 5 out of 5
februari 5, 2022

Vlotte, vriendelijke & heldere klantenservice via WhatsApp & mail. Het reinigen van mijn design bank is gedaan door Denzel die het uiterst uitvoerig en met veel zorg heeft gedaan. Ik was vooraf skeptisch of het reinigen een zichtbaar verschil gaat maken, maar het bleek een verschil van dag & nacht dankzij de uitvoerigheid behandeling, producten & professionaliteit.

Antonio

Onverwacht goed

Rated 5 out of 5
februari 4, 2022

Dacht ik schrijf een Whatsapp s’nachts om 1 uur met het verzoek voor een offerte.
Tot mijn verbazing direct antwoord en afspraak bevestigd op DEZELFDE dag tussen 18h00 en 20h00.
Medewerker Denzel was er al om 17h15 en heeft het geheel in een kleine 2 uurtjes gedaan.
Uiterst voorkomend en vriendelijk personeel, ga zeker meer met deze firma doen, niets dan lof en kan het iedereen aanraden.

Frank G

Zetel is als nieuw

Rated 5 out of 5
januari 31, 2022

Ik heb voor het reinigen van mijn zetel beroep gedaan op β€œ Meubelreinigen .com” en hierbij vertellen dat hun service supergoed is. Mij zetel is als nieuw De persoon die de poetsbeurt heeft verricht was stipt op tijd , supervriendelijk en superprofessioneel
Om kort te zeggen.Fantastisch

Stakenborghs S

BANKSTEL WEER ALS NIEUW

Rated 5 out of 5
januari 10, 2022

Ons bankstel is zo mooi geworden, is weer als nieuw.
Vriendelijke medewerker, precies op tijd volgens afspraak, vakkundig, professioneel.
Gaf ons goede informatie.
Mooie aanbieding in de maand december en januari.
Dit bedrijf kunnen we zeker aanraden.
We zijn erg tevreden over de werkwijze!
Zullen zeker in de toekomst weer gebruik maken van Meubelreinigen.com

Marcel H

Bank reinigen

Rated 5 out of 5
januari 8, 2022

Makkelijk een afspraak te maken, komen mooi optijd en de bank is weer lekker fris en schoon, en droog binnen een uurtje of 7 , super content met het resultaat, en ze zijn erg vriendelijk en professioneel, een aanrader ..

Petra

Super !

Rated 5 out of 5
januari 6, 2022

Vlotte en professionele communicatie ! Afspraak snel gemaakt.
De medewerker Denzel was op tijd en heeft zeer goed werk geleverd.Bank ziet er weer super uit ! Goedlachs,professioneel,goede apparatuur en vakkundig.Ik kan dit bedrijf zeer aanraden. Grote compliment voor Denzel in elk geval en het resultaat is zeer bevredigend.

Adrian

Communicatie

Rated 5 out of 5
november 28, 2021

Na het aanvragen via de site kreeg ik binnen 5 seconden een WhatsApp terug en eigenlijk had ik binnen 5 minuten (op zondag!) een prijsopgave. Knap werk, nog nooit ergens meegemaakt

Rashida

Vlekken verwijderd

Rated 5 out of 5
november 25, 2021

De mannen van meubelreinigen.com hebben mijn bank vrij gemaakt van vlekken en waterkringen die veroorzaakt werden door onze kids. Communicatie was heel erg snel en het reinigen ook heel goed uitgevoerd.

Aysu

Zeer professioneel

Rated 5 out of 5
november 21, 2021

Vandaag mijn bank schoon laten maken omdat we erg vervelende vlekken hadden, super snel offerte gekregen. Verbazingwekkend professionele materialen die er gebruikt worden voor het beste resultaat.

Toine